Újabb botrány a királyi családban: kiderült, mit mondott Meghanról a királynő

Erzsébet királynő Meghan Markle Meghozhatja a békét Lilibet Diana? A királyi család reakciója nem erről árulkodik
Vágólapra másolva!
A szivárogtatásoknak hála az sosem volt titok, hogy II. Erzsébet nem rajong különc unokája választottjáért, de most újabb részletek derültek ki.
Vágólapra másolva!

II. Erzsébet királynő tavaly elvesztette élete szerelmét, a férjét, Fülöp herceget. A temetést élőben közvetítették világszerte, így mindenki láthatta, hogy a gyászoló királynő az érzelmeivel küzdve tartotta magát a szertartás alatt, de friss hírek szerint volt valami, ami örömet okozott számára aznap: méghozzá az, hogy Meghan Markle nem vett részt a temetésen – írja a Metro.co.uk-ra hivatkozva a Metropol.

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Tom Bower író friss könyvében Harry herceg és felesége palotabeli viszonyait igyekszik bemutatni, és ennek részeként leplezte le a királynőt is. Fülöp herceg temetése idején Meghan hét hónapos terhes volt, a koronavírus még mindennapos problémát jelentett, így biztonsági okokból csak Harry utazott szeretett nagypapája temetésére.

– így reagált a királynő, mikor megtudta, hogy unokája felesége amerikai otthonukban marad.

Bower könyve a királynő idei platinajubileumi ünnepségére is kitér, amelyen Meghan és családja szintén nem vett részt. Az informátorok szerint ezúttal nem Harryék kezében volt a döntés, ők ugyanis a családdal együtt szerették volna a Buckingham-palota erkélyéről nézni a repülős felvonulást, de Károly herceg visszautasította a kérésüket.