Hogyan vásárolhat olcsó repülőjegyet öt lépésben?

Vágólapra másolva!
Hogy mi az első öt lépés? A cselekvés! Nincs új a nap alatt a témában, de egy kis odafigyeléssel kifejezetten vonzó ajánlatok csíphetőek el. Úgyhogy semmi esetre sem ildomos lemondani a repülés magával ragadó és égig repítő élményéről.
Vágólapra másolva!
Forrás: esky.hu

Hova érdemes elvezetni vagy busszal zötykölődni?

Sokan úgy kalkulálnak, hogy Olaszország nincs olyan messze, szóval megéri inkább valamilyen szárazföldi közlekedési módozatot választani az eljutáshoz. Mondjuk, ha valaki szeret vezetni, akkor ez is egy opció, de a buszos variáció is felmerül, mint lehetőség. Na, de mi ezekkel a baj és miért jobb a https://www.esky.hu/repulojegy/0/0/ci/rom/roma megvásárlása mellett határozni? Mutatjuk!

Nem egy, kettő vagy háromórányi vezetésről beszélünk, hanem ennél sokkal többről. Ha nyár van, akkor a legnagyobb kánikulában és dugóban, mert az biztos, hogy sokan indulnak el autóval, még a benzinárak mellett is. Ha tél van, akkor meg az útviszonyok a kétségesek. S nem hagyhatjuk ki azt az érvet sem, hogy elegendő csak kiszámolni, hogy a jelenlegi üzemanyag díjak mellett mennyibe is kerül egy ilyen „kicsike” kis kimozdulás? A végeredmény ráadásul pusztán a benzin bekerüléséről árulkodik, ám nem ez kerül a legtöbbe. Az idő, illetve a saját energia az a két tényező, aminek az ára felbecsülhetetlen, és ami nem pótolható, semmilyen módon sem.

A buszos megoldás ugyan kedvezőbbnek tűnik a fentinél, mert például a vezetés okozta stressz, fáradtság kikerülhető általa. De a költségek így is magasra rúgnak, mert nem pusztán a benzint tartalmazzák, hanem az egyéb szolgáltatások díját is, természetesen. Miközben azért nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a buszos ide-oda zötykölődés csak kevesekben kelt maximális komfortérzetet és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.

De mi az, ezek után ami még szóba jöhet, mégpedig kedvező áron? Természetesen a repülés! S mint ahogy azt fentebb említettük, ennek eléréséhez nem kell mást tenni, mint cselekedni, cselekedni, cselekedni, cselekedni és cselekedni. Ez az a bizonyos titkos öt lépés, ami persze a napnál is világosabb!

Mikor jön el a döntés ideje?

Ha elsődleges szempont a gazdaságos elhatározás, akkor minél előbb annál jobb! Az előre tervezés azért annyira praktikus ötlet, mert így kifejezetten sok pénz takarítható meg a https://www.esky.hu/repulojegy beszerzésén. Ráadásul akad idő és tér az apróbbnak tűnő, de jelentőséggel bíró részletek letisztázására is. A kapkodás sohasem jó tanácsadó, arról nem is szólva, hogy az ide-oda rohangálás és fejvesztett készülődés épp a lényeget veheti el. A nyaralás felett érzett örömöt, aminél persze teljesen természetes az izgatottság érzése, túl a nyugodtságon, de az izgatottság nem keverendő össze a totális idegeskedéssel!

Minél előbb kerül pont a dátum végére, annál biztosabb a siker, ami anyagiakban is jól mérhető előnyökkel jár együtt. Ez nem azt jelenti, hogy akkor a gyors, spontán nyaralás összehozhatatlan. Nyilván erre is van mód, lehetőség. Jó ötlet például figyelni az akciózásokat, a kedvező ajánlatokat, mert ezek gyakorlatilag a legváratlanabb pillanatokban szolgálhatnak vonzó megoldásokként. Így még akkor is összehozható a kikapcsolódás, a kimozdulás és persze a repülés, ha amúgy a döntést semmiféle előre átgondolás, tervezés vagy egyéb tudatos cselekvés nem előzte meg. A tapasztalatok szerint nem egyszer pont ezek azok az élmények, amik végül a leginkább felejthetetlenné válnak. Mert amilyen tempósan érkeztek, olyan erővel formálják át a megszokottságtól kicsit megfásult, túl jól ismert, már-már unalmas mindennapokat! Egyetlen elhatározás kérdése mindez!