Megtalálhatták az elrabolt memphisi futónő holttestét

Eliza Fletcher, Memphis, emberrablás, futónő
Vágólapra másolva!
A fiatal futónőt elraboltak pénteken. A gyanúsítottat már elfogták a rendőrök, a nőt azóta is keresik. A nyomozás során egy holttestet találtak hétfőn, ám még nem erősítették meg, hogy az elrabolt nő lenne az.
Vágólapra másolva!

A memphisi rendőrség hétfőn közölte, hogy találtak egy holttestet. Egy nappal korábban emeltek vádat egy férfi ellen emberrablás miatt, áldozatát nem találták meg – írja az NBC News.

A 34 éves Eliza Fletchert futás közben rabolták el helyi idő szerint péntek reggel. Egy fekete terepjáró haladt el mellette, majd megállt egy parkolóban, ahol megvárta a nőt. Mikor Fletcher odaért,

egy férfi erőszakkal a kocsiba tuszkolta, majd négy perccel később elhajtott a helyszínről.

Az emberrablással a 38 éves Cleotha Abstont vádolják, akit szombat este találtak meg a rendőrök egy terepjáróban, melyet az üggyel összefüggésben kerestek. A férfi testvére és egy másik szemtanú korábban elmondta a rendőröknek, hogy

Abston péntek reggel megjelent otthonukban, és látták, ahogy a férfi a terepjáró belsejét takarította, valamint a mosogatóban mosta a ruháit.

A rendőrség elmondta, hogy a hétfőn megtalált holttestre a nő eltűnésével kapcsolatos nyomozás során bukkantak rá, azonban a személyazonosságát még nem erősítették meg.