Három kisgyerek holttestét találták meg a New York-i tengerparton

New York, gyerekek, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Az eset New Yorkban történt, a három gyerekre a rendőrök találtak rá, miután egy aggódó családtag hívása után keresni kezdték őket.
Vágólapra másolva!

A rendőrök éjjel 1 óra után indultak a gyerekek keresésére, az után, hogy egy hozzátartozó felhívta őket és azt mondta, aggódik amiatt, hogy az anyjuk bántani fogja őket. Ekkor elmentek a nő lakásához, de nem volt otthon. Azonban a helyszínen megjelent az édesapa aki szintén aggódott a gyerekeiért, ő azt mondta, felesége valószínűleg a sétányra vitte őket.

A 7 éves kisfiúra, 4 éves kislányra és 3 hónapos kislányra végül a rendőrök találtak rá hétfőn hajnali 5 óra előtt nem sokkal a New York-i Coney Island partján.

Kenneth Corey, a New York-i rendőrség osztályvezetője azt mondta, a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztést, majd kórházba vitték a gyerekeket, ám ott már csak a halálukat tudták megállapítani - írja az ABC News.

Az anyjukat vizesen, mezítláb találták meg a Coney Island Boardwalkon, 3 kilométerre onnan, ahol a gyerekek voltak. A nővel nem lehetett kommunikálni, a rendőrök őrizetbe vették. Vizsgálják, hogy a szülés utáni depresszió szerepet játszott-e a hármas gyilkosságban.

A boncolást még nem végezték el, de a rendőrök szerint mindhárom gyerek halálát fulladás okozta.