Hat ember meghalt egy fegyveres lövöldözésben Torontóban

Vágólapra másolva!
Vasárnap este fegyveres lövöldözés tört ki a kanadai Torontóban, a Jane Street és a Rutherford Road sarkán lévő Belleria Residencesben. A jelentések szerint egy ámokfutó tüzet nyitott az emberekre, öt embert lőtt le, miután a kiérkező rendőrökkel történő tűzpárbaj során maga is meghalt. Nem tudni, hogy a rendőrök lőtték le, vagy öngyilkos lett, a nyomozás továbbra is tart - írja a DailyStar. 
Vágólapra másolva!

Laura Nicole yorki rendőrtiszt elmondta, hogy bejelentést kaptak, miszerint egy ámokfutó válogatás nélkül tüzel az emberekre, halottak is vannak. A kiérkező rendőrök összecsaptak a lövöldözővel, aki ennek következtében meghalt. Nicole úgy jellemezte a lövöldözést, mint

A rendőrség egyelőre nem közölt további információkat, továbbra is keresik a lakótömbben a lehetséges halottakat, sebesülteket. Egyelőre nem világos, hogy a feltételezett fegyverest a rendőrök ölték meg, vagy öngyilkos lett.

Jim MacSween yorki regionális rendőrfőnök megerősítette, hogy a helyszínen hat halottat találtak, köztük van a gyilkos is.

A közösségi médiában terjengő hír szerint, a társasházban éppen lakógyűlést tartottak, amikor egy fegyveres férfi törte rájuk az ajtót és tüzet nyitott a bent lévőkre. Torontóban nem ez volt az első hasonló eset, 18 hónappal ezelőtt egy születésnapi partin tört ki lövöldözés, több gyerek és felnőtt is megsebesült.