Megmutatott egy orosz nyelvű rapszámot Will Smith, most meg akarják lincselni

Will Smith keresztneve Willard, nem William - Ha valakit megkérdezel, hogy mi Will Smith teljes neve, nagy valószínűséggel kapásból azt fogja válaszolni, hogy William. Azonban ez nem igaz, a színész valódi neve Willard. Valószínűleg a Kaliforniába jöttem című sorozat áll a dolog mögött, amelyben Will Smith karakterét Williamnek hívják.
Vágólapra másolva!
A Mandiner hívta fel a figyelmet arra, hogy Will Smith amerikai színész egy videót tett közzé az örmény származású orosz rapper, Xcho „You and I" című dalával. A videó a színész Instagramján jelent meg (a közösségi hálózat az Orosz Föderációban tiltott; az Oroszországban szélsőségesnek elismert és betiltott Meta vállalathoz tartozik).
Vágólapra másolva!

A felvételen egy férfi látható, aki egy telefonnal és egy futószalaggal filmez egy jelenetet, amelyben egy autó halad egy havas úton. Ugyanakkor egy játékautót használ, amely a futópadon gurul.

– írta Smith a videóhoz. Az követők figyelmét azonban nem a videó tartalma, hanem a benne lévő zene keltette fel.

A kommentekben megjelentek az oroszul beszélő felhasználók, akik elkezdtek üdvözleteket küldeni egymásnak, és azzal viccelődtek, hogy a színész egy orosz közösségimédia-menedzsert bérelt fel.

Egyesek bátornak nevezték Smith posztját, megjegyezve, hogy sokan mostanában kerülik az orosz nyelv használatát. Más felhasználók elítélték a sztárt, hangsúlyozva, hogy most nincs itt az ideje az orosz nyelvű számok feltöltésének, hiszen Oroszország különleges katonai műveletet folytat Ukrajna területén.