Meghan Markle legújabb döntése tönkre teheti Harry herceget

Harry herceg, meghan markle, new york
Britain's Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park on September 25, 2021 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Vágólapra másolva!
Rossz hatással lehet Harry hercegre Meghan legújabb terve, mely szerint ismét elindítja a személyes blogját.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle ismét elindítja a blogját. Habár az egykori hercegné hivatalosan nem erősítette meg a pletykákat, több dokumentum is erre utal - írja a Blikk.

Egyes vélemények szerint azonban az új karriercél meglehetősen rossz hatással lehet a Harry herceggel való házasságára.

Meghan még 2014-ben kezdte el a The Tig nevű blogját, ahol több témával is foglalkozott: legyen szó gasztronómiáról, utazásról vagy divatról, ezen felül pedig számos személyes bejegyzés is volt.

Harry herceg és Meghan Markle. Forrás: AFP/Angela Weiss

2017-ben hagyta abba a blogolást, egyes pletykák szerint a palota nyomására.

Meghan számára kiemelten fontos volt az oldal, ezért meglehetősen mély nyomokat hagyott benne a befejezése. A Netflix dokumentumsorozatában úgy fogalmazott:

Ismét elkezdhet írni

Hat év kihagyás után most úgy tűnik, újra elindíthatja a blogot, ahol rengeteg cikk, interjú és beszélgetés lesz elérhető, főként életstílust érintő témákban.

Egyes szakértői vélemények szerint azonban a blog újraindítása rossz hatással lehet Harry hercegre és a házasságukra, ugyanis ez egyértelműen azt jelzi, hogy Meghan felkészült a továbblépésre.

Mike Graham műsorvezető szerint akár még a válás is szóba kerülhet.

‒ fogalmazott.