Támadásra buzdítanak a transzneműek, a baloldal hallgat

Vágólapra másolva!
"A gyűlölködés következményekkel jár!" Ezzel a szöveggel kommentálta egy radikális baloldali  transzneműek által alapított csoport a nashville-i keresztény iskolában történt tragikus terrortámadást, írta meg a Breitbart. Szerintük a névmások álláspontjuk szerint helytelen használata és a valóságos biológiai nemek szerinti megkülönböztetés feljogosítja őket emberéletek kioltására és a genderterrorizmusra.
Vágólapra másolva!

"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten!"

Nagyjából így lehetne összefoglalni a genderterroristáknak a névmások használata felett érzett haragból és sértődöttségből levezetett motivációját. Még hétfőn történt a szörnyű eset, hogy egy 28 éves, önmagát "transzneműnek" nevező férfi terrortámadást hajtott végre egy keresztény iskolában Nashville-ben, az Egyesült Államokban. Az "Audrey Elizabeth Hale" néven azonosított támadóról időközben kiderült, hogy maga is korábban a szóban forgó iskolába járt. Ahogy megírta az Origo, hétfőn a Trans Resistance Network nevű radikális LMBT-aktivista Twitter-profil egy bejegyzésben közölt vérlázító és cinikus okfejtést arra vonatkozóan, hogy végső soron miért is volt "megérthető" a gyerekek ellen elkövetett aljas terrortámadás.

Szerintük a támadás bár fájdalmas és sajnálatos, ugyanakkor kifejtik, hogy a "transzellenes gyűlöletnek" szükségszerűen "következményeinek" kell lennie, végső soron a gyerekek és a szüleik tehettek arról, ami történt velük, mivel az iskola és az amerikai emberek nem hajlandók támogatni természetellenes aberrációjukat.

A szervezet minden bajok forrását ugyanakkor nem saját, a normalitástól eltérő, természetellenes nézeteikben és mentális rendellenességeikben, hanem bizonyos "jobboldali" elemekben látják, akik "transzellenességet propagálnak", vagyis a természetes szexualitást és a normalitást.

A nashville-i eset azt mutatja, hogy az LMBTQP-ideológia így többszörösen is veszélyt jelent a gyermekekre, mivel az életüket követeli, ha megrontásukra tett kísérletük kudarcba fulladna.

A baloldal hallgat

Az esettel kapcsolatban ugyanakkor nem pusztán a transzneműek sértődöttségéből fakadó terrorizmusra való felbujtás, hanem a liberális média és igazságszolgáltatás cinikus magatartása is sokat mondó, különösen, ha az ügyészség hozzáállásáról beszélünk.

Feltűnő, hogy Merrick Garland legfőbb ügyész még a támadó kiáltványának ismeretében sem képes megállapítani az eset gyűlölet-bűncselekmény mivoltát.