Meghalt egy kétéves kislány egy felforrósodott autóban

Baton Rouge police, rendőrség, usa, rendőrautó, autó
BATON ROUGE, LA - JULY 17: East Baton Rouge Police officers patrol Airline Hwy after 3 police officers were killed early this morning on July 17, 2016 in Baton Rouge, Louisiana. According to reports, one suspect has been killed while others are still being sought by police. Sean Gardner/Getty Images/AFP (Photo by Sean Gardner / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Többfajta drogot is találtak annál a házaspárnál, akik 14 órára bezárták és magára hagyták a 2 éves kislányukat Floridában - írta meg a Blikk a Huffpost cikke alapján. A gyerek meghalt a tűző napon felforrósodott autóban. 
Vágólapra másolva!

Kedden éjfél körül, egy 32 éves férfi az egyik rokonánál megállt és beültette a kocsijába 2 és 4 éves gyerekét. A gyerekek 23 éves anyja is velük volt. A kétéves elaludt. A nyomozóknak a szülei azt mondták, hogy a 4 éves kiszállt,

de a kishúgát nem akarták felébreszteni, ezért a kocsiban hagyták és csak másnap délután, 14 órakor néztek rá.

Hiába próbálták a mentők újraéleszteni, nem sikerült. Amikor a rendőrök átkutatták a családi házat, többfajta drogot is találtak.

Metamfetamint, marihuánát és kábítószer-kiegészítőket foglaltak le,

az idősebb gyereket pedig a floridai Gyermek- és Családügyi Minisztérium helyi szervezetének ellátására bízták.

"Az amerikai Kids and Cars nevű érdekvédelmi szervezet szerint évente átlagosan 38 gyermek hal meg, miután a felforrósodott autóban hagyják őket.

A csoport jelentése szerint az elhunyt gyermekek 88%-a 3 éves vagy annál fiatalabb,

és az esetek 55%-a baleset és nem elhanyagolás következménye" - írta a Blikk.