Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Négy férfi ugrott egyszerre a Dunába, helikopterekkel keresték őket

Reichsbrücke, Birodalmi híd, Duna, híd, Bécs
Pro-refugee and pro-migration protesters hold a giant banner as several thousands of people attend a protest at Reichsbrucke bridge in Vienna, Austria against the two days EU interior minister's meeting dealing with migration topics on September 13, 2018. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Óriási riadalmat váltott ki az a négy férfi, aki egyszerre vetette magát a folyóba vasárnap Bécsben, a Rechsbrückeről, vagyis a Birodalmi hídról - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Tűzoltók, mentők, rendőrök és helikopterek lepték el pillanatok a Duna partját vasárnap délután Bécsben - írta a lap. A hatóságok öt óra körül kapták riasztást, hogy négy férfi beleugrott a Dunába a Rechsbrückeről, azaz a Birodalmi hídról.

A bécsi rendőrség közlése szerint habozás nélkül

bevetették a keresőcsónakokat, valamint helikopterek segítségével a levegőből is keresni kezdték az embereket.

A gyors akciónak meg is lett az eredménye, húsz perccel később ugyanis már mind a négy férfit ellátták a helyszínre érkezett orvosok.

Az osztrák lapok nem kaptak arról tájékoztatást, hogy pontosan mi állhatott a háttérbe, így egyelőre azt is csak találgatják, hogy öngyilkossági kísérletről vagy csak egy rossz poénról lehetett-e szó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről