Brutálisan megerőszakoltak és megöltek egy nőt

Vágólapra másolva!
Egy fiatal nőt megkötöztek, megerőszakoltak és megöltek egy Görögországhoz tartozó szigeten. A brutális támadás előtt a nőt arra kényszerítette a gyilkosa, hogy megnyugtató üzenetet küldjön a barátjának. Az ügynek már gyanúsítottja is van, akit le is tartóztattak – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 27 éves lengyel származású Anastasia-Patricia Rubinska a görögországi Kos szigeten dolgozott egy szállodában, azonban június 12-én eltűnt.

A nő állítólag egy buliba indult el az eltűnésének éjszakáján és írt egy üzenetet a lengyel barátjának arról, hogy kényelmetlenül érzi magát, majd később azt írta, hogy jól van.

A lány eltűnését az egyik barátja jelentette be a rendőrségen, akik keresni kezdték és nem sokkal később egy lepedőbe csavart és szemeteszsákba tett holttestet találtak, amiről a DNS vizsgálat kimutatta, hogy Anastasiáé.

A vizsgálatok szerint a lány kezei össze voltak kötözve és a gyilkosa megerőszakolta mielőtt megfojtotta.

A nyomozás során a rendőrök egy kamerafelvételen felismerték a nőt, aki egy férfival távozott egy kávéházból. Később kiderült, hogy a férfi három éve érkezett Bangladesből és egy helyi farmon dolgozott. A nő holttestét 500 méterre a lakásától találták meg.

A 32 éves férfit letartóztatták és átkutatták a lákását, amiben megtalálták a nő pulóverét és Olaszországba szóló repülőjegyeket, amiket a nő halála után vett.

Kihallgatása során tagadta a gyilkosságot és csak azt ismerte el, hogy szexszelt egy lengyel nővel.