Ez a szépségkirálynő meg akarta öletni a férjét a szeretőjével és egy bérgyilkossal - fotó

Vágólapra másolva!
Az óvadék megfizetése után szabadlábon védekezhet az a szépségkirálynő, aki a Bahamákon meg akarta öletni a férjét a helyi szeretőjével és egy bérgyilkossal. A nőnek nyomkövetőt kell viselnie és hetente háromszor jelentkeznie a rendőrségen a tárgyalásig – írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

A 36 éves Lindsay Shivert, aki korábban Georgia szépségkirálynője volt, július 16-án tartóztatták le azért, mert egy bahamai szigeten meg akarta öletni a férjét, két társával együtt.

Az egyik segítője a helyi szeretője, a másik egy felbérelt bérgyilkos volt.

A nő és a férje között már hónapokkal a letartóztatás előtt megromlott a kapcsolat, áprilisban adták be a válókeresetet. A feltételezések szerint ez azért történt meg, mert a férj felfedezte, hogy a feleségének szeretője van.

Mivel a nő attól félt, hogy a válás során a hűtlensége miatt nem fog elég pénzt kapni, elkezdte megtervezni a férje meggyilkolását.

A nőt és a társait az üzeneteik alapján buktatták le a rendőrök.

Az amerikai szépségkirálynő augusztus elején kiszabadult a letartóztatásból, az ellene kiszabott 100 000 dolláros óvadék megfizetése után. Lindsaynek nyomkövetőt kell viselnie a bokáján és hetente háromszor meg kell jelennie a rendőrségen.

A kihallgatások során a nő és a két társa mindent tagadtak. Lindsay jelenleg is a Bahamákon van, miközben a férje és a három gyerekük a régi, Thomasville-i otthonukban.