Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia

Agyonlőtte az áruházvezetőt, majd utána kért egy sört a férfi Arizonában

Vágólapra másolva!
A bolti lopáson kapott férfi előbb hazament, majd egy fegyverrel tért vissza az üzletbe, ahol agyonlőtte az áruházvezetőt. A letartóztatást végző rendőröktől megkérdezte, hogy kaphat-e egy sört?
Vágólapra másolva!

Michael Jacobs, egy arizonai bolt üzletvezetője minden este 22:50-kor ér haza a munkából, kivéve szeptember 7-én - mondta a felesége.

A feleség azt mondta, nem tudta, mitévő legyen, amikor a férjét nem érte el. Felhívta a helyi kórházakat, hátha ott van a férje, de nem járt szerencsével. Megkérte az egyik gyerekét, hogy keresse rá a Google-ban az apa boltjára.

Ekkor tudták meg, hogy lövöldözés történt az üzletben.

Amikor a CVS üzlethez értek látták, hogy a férj autója még mindig a parkolóban áll. Egy rendőr ekkor mondta a nőnek, hogy tragédia történt,

- mondta a rendőr

Négy órával Michael halála előtt egy férfit, a 38 éves Jared Sevey-t bolti lopáson kapták, de a CVS üzlet nem emelt vádat és elengedte a férfit.

A férfi ekkor hazament, felkapta a fegyverét, és visszatért az üzletbe, ahol az ügyészség szerint kifejezetten Michaelt akarta látni,

és azt mondta az alkalmazottaknak, hogy vigyék ki a vásárlókat az üzletből.

A gyanúsított beismerő vallomást tett a rendőröknek és annyit kérdezett:

Sevey azt mondta a letartóztatást végző rendőröknek, hogy belefáradt abba, hogy az emberek piszkálják, és ez volt az egyetlen módja annak, hogy megmutassa, hogy ez nincs rendben.

A szemtanúk látták Sevey-t véresen a helyszín közelében, ahogy egy pisztolyt dobott a csatornába - közölte a rendőrség.

Sevey-t előre megfontolt szándékkal elkövetett emberöléssel és bizonyítékkal való visszaéléssel vádolták meg, illetve korábbi erőszakos bűncselekményei miatt nem birtokolhatott volna fegyvert, így emiatt is felelnie kell a bíróságon - írta a Fox.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről