Egy drogfüggő halálra vert egy kétéves gyereket Amerikában, egész életére börtönbe kerül

Vágólapra másolva!
Egy drogfüggő virginiai férfi élete végéig börtönbe kerül, miután a bíró kétszeres életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, amiért megvert egy kétéves gyereket, majd nem volt hajlandó mentőt hívni.
Vágólapra másolva!

Április 16-án Andrew Byrd Roanoke-i otthonában volt a kétéves Harperrel és két testvérével, miközben a gyerekek anyja, Amanda Mitchell dolgozott.

Amikor Mitchell hazaért látta, hogy kislánya sántít és zúzódások vannak rajta. Byrd nem engedte, hogy segítséget hívjanak.

A férfi elvette a nő telefonját, fojtogatta őt és megfenyegette, hogy megöli a gyerekeit, ha kórházba viszi a kislányt.

Byrd azon az éjszakán csak azzal törődött, hogy bedrogozzon és nem törődött a szenvedő gyerekkel, akit halálosan megsebesített.

Másnap reggel az édesanya képes volt elvenni a telefonját a férfitól és felhívta az anyósát, aki riasztotta a rendőrséget. Harpert kórházba szállították, de már túl késő volt.

Az orvosszakértő azt írta a jelentésben, hogy a kis Harper teste úgy nézett ki, mintha súlyos autóbalesetet szenvedett volna és a fejét ért trauma miatt halt meg.

A bíróság elítélte a férfit emberölés, súlyos testi sértés és egy sor más vádpont miatt.

Byrd ügyvédei azzal érveltek, hogy senki sem látta, hogy a férfi megütötte-e Harpert, és "vad elméletnek" nevezték a vádat.

Hozzátették, hogy a férfi metamfetaminfüggő volt abban az időben - írta a Fox.