Lebukott a Nyugat: itt a drámai leleplezés

Ukrajna, Oroszország, háború, konfliktus, 2023.11.20.,
KHARKIV OBLAST, UKRAINE - 20 NOVEMBER: Ukrainian soldiers fire artillery at their fighting position as Russia-Ukraine war continues in the direction of Kharkiv, Ukraine on November 20, 2023. Diego Herrera Carcedo / Anadolu (Photo by Diego Herrera Carcedo / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Marija Zaharova szerint a Nyugat megtiltotta az ukránoknak, hogy folytassák a béketárgyalásokat Oroszországgal 2022 tavaszán.
Vágólapra másolva!

Az orosz külügyminisztérium szóvivője elmondta, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia egyenesen megtiltották Kijevnek, hogy folytassák a béketárgyalásokat. Úgy gondolja, hogy erre azért volt szükség, mert a tárgyalások és a deeszkaláció egyenes út a békéhez, a nyugati hatalmak viszont nem akartak békét.

Az ukrán háború már rég véget érhetett volna Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Diego Herrera Carcedo

Vlagyimir Putyin orosz elnök korábban már többször is kijelentette, hogy Oroszország hajlandó lenne tárgyalásokat folytatni Kijevvel a békéről, az ukránok viszont ettől elzárkóznak, ráadásul egy olyan törvényt is elfogadtak az országban, amely egyenesen megtiltja a Moszkvával való tárgyalást.