Halálra késelte a párját egy nő, mert a szeretőjéről faggatta

kés, véres kés, vér
Bloody knife lies on the creepy messy background. Concept of a domestic killings and horror movies
Vágólapra másolva!
Börtönbe zárták azt a kétgyermekes anyát, aki halálra késelte féltékeny barátját, miután az dühösen faggatta volt szeretőjéről.
Vágólapra másolva!

Az áldozat a nő volt szeretőjének nevét ordítozta és azt akarta tudni, hogy találkoztak-e. A pár összeverekedett, a nő pedig mellkason szúrta a férfit, aki összeesett a bejárati ajtó előtt és meghalt. A nő gyorsan berángatta a férfi testét és

azt tervezte, hogy elrejti a holttestet egy közeli sikátorba.

Felhívta a családját és a barátait, hogy segítsenek neki ebben. Hamarosan meg is érkezett a nő húga, akivel megpróbálták újjáéleszteni a férfit, de nem sikerült. A rendőrséget végül a nő anyja hívta ki - írja a Daily Mail.

A vallomásában először tagadta, hogy ő ölte volna meg a férfit, azt mondta egy szúrt sebbel a mellkasán érkezett haza és segítséget kért tőle. Az áldozat apját is felhívta és neki is ezt mondta, valamint elmondta, hogy fél, hogy elveszik tőle a gyerekeit. A nőt

öt év és három hónap börtönbüntetésre ítélték.

A férfi családját és a bíróságon jelenlévők többségét felháborította az "enyhe" ítélet. Állítólag már korábban is volt rá példa, hogy a nő megkéselte az egyik partnerét. Elítélték már rablásért és a rendőrség elleni erőszakos fellépésért is.

A 28 éves nő végül a manchesteri bíróságon bevallotta, hogy ő ölte meg a férfit.

Címlapi képünk illusztráció!