Telefonja buktatta le a férfit, a lánykérés alatt derült ki, hogy szeretője van

Vágólapra másolva!
TikTokon mesélte el történetét egy nő, aki állítólag pont a lánykérés közben tudta meg, hogy megcsalja a férfi, aki el akarja jegyezni. 
Vágólapra másolva!

Meglepetésként vidámparki programot szervezett egy férfi a barátnőjének, azzal a tervvel, hogy ott megkéri a kezét. A nő nemcsak, hogy nem számított erre, de további meglepetés is érte,

amikor a lánykéréshez kapcsolódó program közben megtudta, hogy a férfi megcsalta őt.

Tiffanyt lelkesen ment az orlandói vidámparkba barátjával, aki egy ottani versenybe is benevezett, és odaadta a telefonját a lánynak, megkérve őt, hogy készítsen videót a versenyről.

Miközben versenyzett, a barátnőjénél volt a telefonja, amire szöveges üzeneteket kapott a szeretőjétől. Attól a nőtől, akivel a kapcsolatuk teljes ideje alatt találkozgatott.

Az sms-ekből kiderült, hogy szeretője dühös volt, vélhetően azért, mert a vidámparki program előtt a férfi szakított vele.

@tiffanylyynn Cheating Fiance Story time. What would you have done?! #cheater#cheatingboyfriend#cheatingfiance#datingstorytime#datingnightmares#datinglife#datingover40#datingover40ishard#datinginyour30s#datingover30#datingover40 @Tiffany Lyn ♬ original sound - Tiffany Lyn

A lánykérés így kisebb vitába csapott át, mivel Tiffany elmondta a barátjának, hogy lebukott. A lány a hazaindulás előtt csak annyit tudott mondani:

Az eljegyzés végül megtörtént, de a menyasszony a történtek után nem volt boldog. Még a barátainak sem mondta el, hogy eljegyezték, mégis viselte az eljegyzési gyűrűt. Majd két-három hónap után a kapcsolat véget ért. Tiffany felépülési ideje kicsit tovább tartott.

- mondta.