Levágott ujjat talált a salátájában egy amerikai nő

rukkola
Jellegzetes borsos íze jól kiegészíti a különböző salátákat. Általános tápértéke ugyan alacsonyabb, mint a többi zöld leveles zöldségé, de jól párosítható spenóttal és kelkáposztával
Vágólapra másolva!
Egy nő beperelte a Chopt gyorsétteremláncot, miután salátájában egy emberi ujj darabot talált. A connecticuti lakos elmondása szerint úgy bukkant a testrészre, hogy véletlenül beleharapott.
Vágólapra másolva!

A greenwichi Allison Cozzi idén áprilisban a Chopt egyik étteremben salátát rendelt magának, amiben undorító dolgot talált. A nő elmondása szerint egy emberi ujj levágott darabkáját találta meg a salátában, miközben evett.

Az eset után a nő beperelte a gyorsétteremláncot.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az egyik menedzser véletlenül megvágta magát, miközben rukkolát aprított, így került az ujja egy darabja a salátába. Amíg az alkalmazott orvosi ellátásban részesült, addig a kiszolgálósoron hagyott alapanyagot belekeverték az ételbe, amit végül Allison Cozzinak szolgáltak fel.

Miközben a nő a salátáját fogyasztotta, rájött, hogy egy emberi ujj darabját rágja.

Az egészségügyi minisztérium vizsgálati jelentéséből kiderül, hogy néhány héttel az eset után egy ellenőr meglátogatta a Chopt éttermét, ahol beszélt a menedzserrel. Az üzletvezető elmondta, hogy a személyzet nem vette észre, hogy a rukkolában emberi vér és ujjhegy volt. A gyorsétteremi vállalat egyelőre nem reagált a történtekre.

Nem árt, ha az ember figyelmes, amikor éttermi vagy rendelt ételt eszik, ugyanis előfordulhat, hogy váratlan eset ér mindket. Egy kínai férfi például 40 döglött csótányt talált az ételében, szintén Kínában pedig patkányt főztek a menzás ételekbe, de olyan is előfordult már, hogy valaki olvadt műanyag kesztyűt talált a vacsorájában.

Forrás: USA Today