Szánthó Miklós: Magyarország a családot választja a genderpropaganda helyett

Szánthó Miklós, Alapjogokért Központ főigazgatója
-
Vágólapra másolva!
Magyarországon a családot választjuk a szivárványos gender propaganda helyett, a nemzeti identitást és az állami szuverenitást a woke-őrülettel és a globalizmussal szemben - fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója videoüzenetében a Japánban zajló CPAC (Conservative Political Action Conference) konferencián.
Vágólapra másolva!

Szánthó Miklós kiemelte: a családok támogatása és a gyermekek védelme nem pusztán erkölcsi kötelesség, hanem nemzetbiztonsági szükségszerűség is:

- fejtette ki.

A főigazgató, aki a CPAC Hungary főszervezője is azt mondta: Magyarország a nemzetközi konzervatív ébredés és a családbarát politika egyik motorja, amivel kiváltotta a progresszív globalista elit kérlelhetetlen dühét, de egyedül nem lehet képes megfékezni azt a balliberális politikát, amely a vesztébe kergetné a magyar társadalmat.

Szánthó Miklós emlékeztetett a nemzeti oldal nemzetközi összefogásának fontosságára:

- hangoztatta.

A rendezvényen Kovács István stratégiai igazgató arról beszélt, hogy egyetlen olyan nemzet van, amely eddig nem volt hajlandó csatlakozni a progresszív baloldal kollektív öngyilkosságához.

Magyarország bebizonyította, hogy lehet megálljt parancsolni a gender ideológiának és a bevándorlásnak. Olyan harc ez, amelyet a jó szándékú emberek vívnak az őrület ellen Japántól az Egyesült Államokon át Európáig. Muszáj összefognunk, ha győzni akarunk!

- hangsúlyozta.

Kovács István szerint az elmúlt időszak válságait a Brüsszelben és Washingtonban hatalmon lévő baloldal egytől egyig "katasztrofálisan félrekezelte". Hozzátette, a nyugati liberális elit annyira opportunista és korrupt lett, hogy az már a biztonságunkat és túlélésünket veszélyezteti. Minden politika, amely akár Brüsszelből, akár a washingtoni liberális elittől jön, minket fenyeget, és ez teljesen önpusztító" - magyarázta Kovács István.

- mondta.