Négyen meghaltak, köztük két gyerek egy késeléses támadásban az Egyesült Államokban

késelőn ember illusztráció
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Négy ember, köztük két gyermek meghalt, három másik pedig megsérült egy késeléses támadásban a New York állambeli Queensben az Egyesült Államokban - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

A helyi Far Rockaway negyedbe vasárnap kora reggel kihívott rendőrök egy felgyújtott házban találták meg az áldozatokat.

A férfi gyanúsított két rendőrt megkéselt, mielőtt az egyik sebesült rendőr lelőtte.

A gyanúsítottat kórházba szállították, de a megérkezéskor halottnak nyilvánították.

A rendőrség később megerősítette, hogy helyi idő szerint reggel 5 óra 10 perckor érkezett egy segélyhívás hozzájuk, amiben egy "fiatal női telefonáló azt állította, hogy az unokatestvére megöli a családtagjait".

Két rendőrt küldtek a megadott címre, ahol láttak, hogy egy férfi csomagokkal sétált ki onnan.

Amikor a rendőrök megpróbáltak beszélni a férfival, az előrántott egy kést, és az egyik rendőrt nyak és a mellkasi területén, a másik rendőrt pedig a fején szúrta meg.

A támadás után az egyik rendőr elő tudta venni a lőfegyverét, és lelőtte a gyanúsítottat.

Ezután további rendőröket küldtek a helyszínre, akik a ház előtt egy 11 éves kislányt találtak. A lányt kórházba szállították, de később belehalt sérüléseibe.

Miután a new york-i tűzoltóság is megérkezett a helyszínre, a mentőszolgálat három másik ember holttestét találta meg a házban: egy 12 éves fiú, egy 44 éves nő és egy 30 év körüli férfiét.

Egy 61 éves nőt többszörös szúrt sebekkel szállítottak a Mount Sinai kórházba.

A rendőrség úgy véli, hogy valamennyi áldozat szúrt sebek következtében halt meg, a helyszínen egy konyhakést is találtak - írja az ABC7.

A New York-i rendőrség a gyanúsítottat a 39 éves Courtney Gordonnak nevezte meg, akit korábban egyszer már letartóztattak családon belüli erőszakért Bronxban.

Ő a támadás idején Queensben látogatta meg családtagjait.

A címlapi kép illusztráció!