Több helyen is gyilkolhatott egy férfi Texasban, mielőtt elkapták a rendőrök

texas, rendőrautó, rendőr, rendőrségi, autó, usa, illusztráció
Uvalde police car drives past flags at half mast following yesterdays Robb Elemntary Shooitng on May 25, 2022 in Uvalde, Texas, USA. On Tuesday, Salvador Ramos reportedly killed 19 students and 2 teachers in a mass shooting before being being shot dead by law enforcement officers at the Robb Elementary School. The school shooting is one of deadliest in the US history since 1999 Columbine massacre in Colorado and according to sources “the 27th mass shooting this year”. (Photo by John Lamparski/NurPhoto) (Photo by John Lamparski / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Lövöldözés volt több texasi városban is kedd este. A rendőrség közölte, hogy vizsgálja a lehetséges összefüggéseket több austini és egy San Antonió-i lövöldözés között, amikben összesen hat ember halt meg.
Vágólapra másolva!

Kedd este gyilkosságsorozat történt Texasban. Egy harmincas éveiben járó gyanúsítottat kedd este vittek be a Travis megyei börtönbe, és gyilkossággal vádolták meg - közölte az austini rendőrség.

A rendőrök közölték, hogy vizsgálják, a férfinak köze volt-e a több helyszínen történt austini lövöldözésekhez, amikben négy ember meghalt és hárman megsérültek.

A sebesültek közül ketten rendőrök voltak. A rendőrök vizsgálják, a gyanúsított összefüggésbe hozható-e egy másik - austini - gyilkossággal, ahol két ember halt meg.

Több helyszínre is riasztották a rendőröket kedd este

A rendőrök egy betöréshez reagáltak kedd este 6 órakor. A rendőrök és a gyanúsított egymásra lőttek és az egyik rendőrt többször eltalálta a férfi.

A gyanúsított ezután autós üldözésbe kezdett a rendőrökkel, majd balesetezett és elfogták.

A rendőrök behatoltak a kirabolt házba és két halottat találtak.

A helyi seriff elmondta, hogy az austini rendőrök kedd este felvették vele a kapcsolatot, és közölték vele, hogy az austini lövöldözés miatt őrizetbe vett gyanúsítottnak köze lehet egy San Antonió-i házhoz is.

A rendőrök a San Antonió-i házban is két holttestet találtak.

A tisztviselők úgy vélik, hogy a gyanúsított először San Antonio közelében gyilkolt, majd Austinba ment - írja az ABC.

A címlapi kép illusztráció.