Megölte két gyerekét, mert jön a világvége, most hátborzongató magyarázatot adott

Idaho, Amerika, USA, amerikai egyesült államok, Rendőrség, Rendőrautó,
COEUR D' ALENE, ID - MAY 25: A Kootenai County Sheriff deputy watches over the home of Brenda K. Groene May 25, 2005 north of Coeur D' Alene, Idaho. Groene, her son Slade Groene, 13, and a family friend Mark McKenzie, 37, were found murdered in the home May 16. Groene's daughter Shasta, 8, and son Dylan, 9 are still missing. The FBI, local and state authorities are searching for the children and a suspect. (Photo by Jeff T. Green/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő alibit nyújtott be a bíróságra az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy megölte a két gyerekét. Az állítólagos bizonyíték szerint a nő ártatlan - írja a DailyMail. 
Vágólapra másolva!

Lori Vallow gyerekei 2019-ben rejtélyesen eltűntek az amerikai Idaho államban lévő otthonukból. Ez után nem sokkal a vallási szekta vezető férjével a nő Hawaiira repült. A közvéleményt megdöbbentette, hogy az anya mennyire közömbös az ügyben.

A gyerekek holttestét 2021-ben találta meg a rendőrök a nő férjének udvarán. Lori tagadta, hogy köze lett volna a gyerekei meggyilkolásához. Ennek ellenére vádat emeltek ellene.

A héten nyújtottak be a nő ügyvédei új információkat a bíróságra, ami szerint a 16 éves Tylee-t és a 7 éves JJ-t valaki más ölte meg, méghozzá az anya bátyja, Alex Cox. Csakhogy a férfi azóta meghalt, méghozzá gyanús körülmények között. Egyesek szerint Lorinak köze lehetett a halálához. Emiatt egyelőre nem emeltek vádat ellene. A gyerekek ügyében azonban halálbüntetéssel kell szembenéznie.

Lori neve a férje közben a férje volt feleségének a halála kapcsán is felmerült. Az idahói rendőrség kérte is a nő testének exhumálását, hogy további bizonyítékokat keressenek.

A nő és férje a világvége vallási szekta tagjai. Barátaik elmondása szerint az a küldetésük, hogy a Földet megszabadítsák a zombiktól.

Az ügyvédei szerint a nő ártatlan, és azt kérték a bíróságtól, hogy Lori kapcsolatba léphessen a férjével, akit gyilkosságban való bűnrészesség miatt vádolnak.