Horrorsérülést szenvedett a medvetámadást túlélő vadász - fotó

Wes Perkins
Vágólapra másolva!
Csodával határos módon élt túl egy medvetámadást egy 65 éves alaszkai férfi. Nem túlzás azt állítani, hogy a grizzly letépte a fél fejét, de a férfi több plasztikai műtét után újra vadászik.Történetét a Daily Starral azért osztotta meg, hogy megmutassa, egy ilyen trauma után is lehet boldog életet élni.
Vágólapra másolva!

Az eset még 2011-ben történt, a szerencsétlenül járt férfi azóta készített egy dokumentumfilmet, amiben megmutatta, hogyan sikerült az orvosoknak helyrehozni szétroncsolt arcát, és azt is szerette volna megmutatni, hogy egy ilyen súlyos trauma után is lehet, mint mondta, boldog életet élni.

Vadból lett a vadász

A most 65 éves Wes Perkins egy barátjával és annak fiával vadászott Alaszkában. Egy grizzly nyomait követték, de szem elől veszítették. Az állat meglepte őket, hátulról, egy gödörből váratlanul Perkinsre támadt. Olyan közel volt, hogy a férfi csak félig tudta levenni a hátáról a puskát, és csak egy elkeseredett ó, ba...a meg sóhajra volt ideje, amikor az állat neki esett.

Perkins elvesztette a fogait, a nyelvét és az állkapcsát.

Az állatot végül a társai lelőtték, majd a súlyosan sérült Perkinst arccal a hóba fektetteék, hogy valamennyire enyhítsenek a fájdalmain, majd rádión segítséget hívtak.

Wes Perkins Forrás: YouTube/Donnie Rose

Perkins ezután négy hónapot volt kórházban,

és számos helyreállító műtéten esett át, az állkapcsát az egyik szárkapocscsontjával pótolták.Több hónapig nem tudott beszélni, és azt mondták neki, hogy talán soha többé nem lesz képes rendesen enni vagy inni.

Perkins a műtétek után nagyjából helyrejött, a lapnak azt mondta, ugyan van probléma a beszédével, de a legtöbben megértik, ha lassan beszél - a lap arra nem tér ki, hogy az étkezést hogyan oldja meg.

Azt írják: Perkins

boldog életet él, és még mindig kijár az alaszkai vadonba vadászni.