Az Európai Parlament fizetett hirdetésben követel fegyvereket Ukrajnának

Vágólapra másolva!
Az Európai Parlament jóváhagyta a lőszerek és rakéták európai gyártásának növelésére irányuló terveket. A döntés révén felgyorsulhat és mennyiségileg megsokszorozódhat a lőszerek és a fegyverek Ukrajnába szállítása. A döntést, amely még közelebb sodorhatja a háborúhoz egész Európát, az EP fizetett Facebook-hirdetésben népszerűsíti. Egyre gátlástalanabb a háborús propaganda.
Vágólapra másolva!

Az Európai Parlament képviselői megszavazták a tervet, amelynek révén - a lőszerek és rakéták európai gyártáskapacitásának növelése miatt - Ukrajna számára több lőszert biztosítanak a jövőben.
Az EP közleménye szerint a lőszergyártást támogató törvény egyértelmű célja, hogy felgyorsítsa a lőszerek és rakéták Ukrajnába történő szállítását, valamint az is, hogy segítse a tagállamok lőszerkészleteit feltölteni.

A döntés, amelynek révén Ukrajnát minden eddiginél nagyobb mennyiségű munícióval látná el Európa, még közelebb sodorja a kontinenst a háborúhoz. A brüsszeli bürokraták azonban minderre annyira büszkék, hogy fizetett hirdetésben dicsekednek vele.

Forrás: Facebook

A törvény célzott intézkedések bevezetésével egyebek mellett 500 millió euróból kívánja növelni az EU termelési kapacitását,

annak érdekében, hogy kezeljék – többek közt - a tüzérségi lőszerekből, rakétákból és azok alkatrészeiből jelenleg fennálló európai hiányt.