Öt vérengző kutya támadott meg egy férfit, leharapták mindkét fülét

Vágólapra másolva!
Egy brit férfi éppen a barátjánál volt, akinek az 5 bullmasztiff kutyája rátámadt és marcangolni kezdte. A férfinak súlyos sérülései lettek, a kutyák több mint 50-szer harapták meg az arcán és a kezén, mire a gazdájuk megfékezte őket. Az áldozat azonban úgy érzi, hogy ő a hibás a támadás miatt – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Henry Sherridan a Lancashire állambeli Prestonban éppen az egyik barátjához ment vendégségbe április 26-án, ahol a házigazda 5 bullmasztiff fajtájú kutyája is ott volt. Az egyik kutya kilökte a Henry kezében lévő cigarettát, amitől a férfi mérges lett és kiabálni kezdett az állattal. A kutyák erre a földre terítették és marcangolni kezdték.

A mindössze 45 másodpercig tartó vérengzés alatt az állatok több mint 50-szer harapták meg és letépték mindkét fülét.

A kutyák gazdája gyorsan észbe kapott és rászólt a kutyáira, akik bemenekültek a házba, majd hívta a mentőket. Henrynek a támadás után két hétig kellett kórházban feküdnie, ahol két bőrátültető műtéten is átesett.

A bal fülének a 95, a jobb fülének pedig a 85 százalékát elveszítette.

Henry nem hibáztatja a barátját, sőt, hálás azért, hogy megfékezte a kutyákat, ezzel megmentve az életét.

A férfi úgy gondolja, hogy a támadás azért történt, mert kiabálni kezdett a kutyákkal, akik csak ösztönösen védekezni kezdtek.