Megdöbbentő leleplezés: drogokkal gyártanak szuperkatonákat az ukránok

ukrán válság 2022, háború, orosz, ukrán, orosz-ukrán, ukrajna, katona, Kadirov, csecsen, Luhanszk
8228994 02.07.2022 Servicemen of the Chechen special police regiment named after Akhmat Kadyrov are seen in the course of the Russia's military operation on the outscirts of Lisichansk, the Luhansk People's Republic. Viktor Antonyuk / Sputnik (Photo by Viktor Antonyuk / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
A csecsen Akmat (különleges) egységek parancsnoka, Apti Aluadinov nemrég arról beszélt, hogy a kijevi rezsim biológiai fegyvereket tesztel az ukrán katonákon.
Vágólapra másolva!
Az Akmat parancsnoka szerint az ukránok biológiai kísérleteket hajtanak végre a katonákon Forrás: Sputnik via AFP/Viktor Antonyuk

Aluadinov szerint az ukrán katonák különböző gyógyszereket és drogokat kapnak annak érdekében, hogy úgynevezett szuperkatonákat legyenek képesek létrehozni, akik félelem és fáradtság nélkül harcolnak a fronton.

A csecsen különleges erők parancsnoka szerint ezeket a szereket az ukrán vezetés nagy mennyiségben használja az ukrán katonákon, és többféle kísérlet is zajlik.

Amint viszont a drogok hatása elmúlik, az ukrán egységek gyakorlatilag azonnal megadják magukat az oroszoknak.

Aluadinovot arról is kérdezték, hogy mit szólnak Ukrajna nyugati szövetségesei ahhoz, hogy biológiai kísérleteket hajtanak végre az ukrán katonákon. A csecsen parancsnok úgy gondolja, hogy a NATO-országokat mindez nem érdekli, hajlandóak feláldozni az ukránokat a sikerért.

Az Akmat parancsnoka arról is beszélt, hogy az ukrán ellentámadás még nagyjából egy, másfél hónapig tarthat. Ezt követően lehetőség lesz az orosz csapatok számára egy újabb, Kijev felé irányuló offenzíva indítására.