Átvágták egy pszichológusnő torkát Szatmárnémetiben

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Átvágták egy nő torkát a romániai Szatmárnémetiben. A pszichológusként dolgozó nő holttestére egy lakásfelújítással foglalkozó férfi talált rá, a rendőrség őt gyanúsítja az ügyben.
Vágólapra másolva!

A román nyomozók adatai szerint szombaton délután 17:20 körül furcsa zajok és hangos veszekedés hallatszódott a 48 éves nő lakásából.

A rendőrök szombaton késő délután őrizetbe vettek egy férfit, de később kiderült, hogy ő nem hozható összefüggésbe a gyilkossággal.

Végül a bejelentő férfire terelődött a gyanú, aki elmondása szerint egy lakásfelújítás miatti megbízás miatt érkezett a nő házához.

A 40 év körüli gyanúsított és felesége közeli baráti kapcsolatot ápoltak a meggyilkolt nővel, gyakran találkoztak, a férfi a nő lakásának felújításában is segédkezett.

A rendőröknek már a bejelentést követően gyanús volt a férfi, ugyanis azzal az indokkal hatolt be a lakásba, hogy a nő egész nap nem válaszolt a telefonhívásokra. Ezt azonban a szomszédok cáfolták, mondván, hogy 17.20 környékén hallották a nő hangját, így akkor még biztosan életben volt.

A férfi a kihallgatása közben több ponton ellentmondásba keveredett önmagával, és gyanúsan sokat tudott a gyilkosság körülményeiről.

Egy ponton megtört, és bevallotta tettét. A rendőrök 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték őt.

Az indíték egyelőre nem ismert, azonban elképzelhető, hogy épp a lakásfelújítás miatt keveredtek vitába - írja a Blikk.

A címlapi kép illusztráció!