Gyilkos gombát szolgált fel a családtagjainak ebédre egy nő Ausztráliában

Vágólapra másolva!
Ausztráliában egy családi ebéd elfogyasztását követően meghalt három ember, egy férfi életéért pedig még mindig küzdenek. Nagy a gyanú, hogy nem ételmérgezést kaptak a gombától, hanem gyilkossági kísérlet áldozatai. 
Vágólapra másolva!

Egy Melbourne melletti lakásban elfogyasztott gombás étel után lett rosszl két nő és két férfi, akiket azonnal kórházba vittek, de nem sokkal később meg is haltak.

Egy férfi állapota még válságos, az életéért küzdenek.

Az eddigi feltételezések szerint mérgező gombát ehettek, ez okozta a halálukat. Gyanút keltett azonban, hogy Erin Patterson, a háziasszony volt az egyetlen, aki nem lett rosszul, miután felszolgálta az ebédet a családjának.

A nő volt férje azt állította, hogy korábban őt is megpróbálta megmérgezni.

A férfi tavaly hirtelen összeesett az otthonába, kórházba szállították, ahol háromszor megműtötték, majd 16 napig mesterséges kómában tartották. Már lemondtak róla, de mégis sikerült felépülnie. A pár azóta elvált. Az áldozatok között van a nő 70 éves sógora és sógornője, valamint a sógornőjének a nővére és annak férje.

A nő két gyereke is ott volt az ebéden, de nekik más ételt szolgált fel.

A gyerekeket "elővigyázatosságból" állami gondozásba vették. A rendőrség gyilkossági nyomozást indított, és megerősítette, hogy a nőt gyanúsítottként tartják számon - írja a Sky News.

A rokonainak halálsapkaként elhíresült gombát szolgált fel, amely a mérgező gombával kapcsolatos halálesetek 90 százalékáért felelős. Vizsgálják, hogy a nő evett e az általa felszolgált ételből, aki tagad minden ellene felhozott vádat.