Egy domina alávetettje brutálisan meggyilkolta a nő párját

Dominatrix barátját séta közben kalapáccsal és késsel gyilkolta meg a "BDSM rabszolgája", gyilkosság, Melbourne, Ausztrália
Ms Bos was sentenced to just over six years
Vágólapra másolva!
Egy domina alárendeltje többet szeretett volna a nőtől, ezért úgy döntött, hogy meggyilkolja a riválisát, a nő barátját. A férfira kutyasétáltatás közben támadt rá egy kalapáccsal és egy késsel. Azonban ezt nem egyedül tervelte ki, a domina volt a bűntársa – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

2021 júliusában az 50 éves Stuart Lindsay Heron megölte a 39 éves Nicholas Cameront, míg az utóbbi kutyát sétáltatott az ausztráliai Melbourne-ben. Heron július 9-én órákig várakozott Cameron lakása előtt, mire eljött a megfelelő pillanat és a nála lévő kalapáccsal és késsel rátámadt a férfira.

A brutális támadás során Cameron koponyája 12 helyen tört be.

A férfit nem sokkal éjfél után fogták el, kezében a véres gyilkos fegyverekkel.

A két férfi között a kapcsolatot a 37 éves Heidi Bos jelentette, aki dominaként tevékenykedik. Cameron párkapcsolatban élt vele, Heron pedig a szexuális alávetettje volt.

Cameron és Bos kapcsolata megromlott, Heron kapcsolata pedig éppen véget ért, amikor elkezdték kitervelni a gyilkosságot.

Forrás: Facebook/heide.bos

Heron telefonjában több képet is találtak az áldozatáról és annak a kutyájáról egy célpont nevű mappában.

A dominát még februárban elítélték emberölés miatt hat év és három hónap börtönbüntetésre, Heron ítéletére szeptemberben fog sor kerülni.