Erdőben elásott emberi testet találtak Szlovákiában

csepeli hajléktalan-gyilkosságok
Budapest, 2011. augusztus 11. Nyomozók és halottszállítók dolgoznak egy erdős területen, Csepelen, miután a helyszínen több elásott holttestet találtak a rendőrök. A rendőrség gyanúja szerint a gyilkosságokat egy szerb uzsorás követhette el, aki figyelmeztetésnek szánhatta az élve eltemetést. A rendőrséget az egyik kiszabadult ember értesítette. A Nemzeti Nyomozati Iroda (NNI) életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást egy összetett esetben. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
A rendőrök egy erdőben elásott emberi testet találtak a Szinnai járásban Kelet-Szlovákiában. A maradványokat egy sűrű erdőben találták meg. A holttest több, mint egy méter mélyen volt eltemetve.
Vágólapra másolva!

Az elkövetők egy olyan kietlen helyet választottak egy rét mellett, ahová autóval is könnyű lehetett bejutni de a várostól távol esik és sűrű növényzet borítja.

A gyilkosok számára tehát nem volt nehéz a holttestet idehozni.

Az egész területet rendőrségi szalaggal zárták le. Kezeslábasba öltözve, lapátokkal és csákányokkal órákon át ástak. A holttest több mint egy méter mélyen volt - írta a JOJ.

A nyomravezető olyan személy lehet, aki a jelek szerint sokkal többet tud az ügyről.

A férfi feltehetően Svájcból származik és a gyilkosok még 2015-ben temethették el.

A testet fóliába csomagolták, valószínűleg az állatok miatt.

- mondta Zuzana Hrabovská a Szlovák Köztársaság Rendőrségi Elnökségének kommunikációs osztályától.