Terrorizmus, káosz és mindennapos lövöldözések a déli határ túloldalán - videó

Menekültáradat, migráns, 
Szerbia , Sid vasutállomás
Fotó:Dudás Szabolcs
Menekültáradat, migráns, Szerbia , Sid vasutállomás Fotó:Dudás Szabolcs
Vágólapra másolva!
Aki biztonságos országban él, elképzelni sem tudja, mit él át az, akinek idegen hordák tarolják le a kertjét, a földjeit, rontanak be az udvarára, házába gyakorlatilag bármikor. Az nem tudja elképzelni, milyen, amikor tíz–húsz méterre a házától gépfegyverek szólnak, ha a házára kézigránátot dobnak és hiába hívja a rendőrséget, senki sem védi meg. Ha egyszerűen nincs megoldás.  Rettegés, kilátástalanság, teljes kiszolgáltatottság a kisebbségi lét elnyomásának súlya alatt. A Horgoson, Palicson, Hajdújáráson vagy a Makkhetesen élő maroknyi magyarság soha nem volt még olyan egyedül, mint most, amikor már nem pusztán illegális migránsok, hanem afgán és észak-afrikai terrorista, embercsempész bandák háborúznak közvetlenül mellettük, lőnek, robbantanak, szórják a gránátokat ott, ahol napokon belül gyermeket kellene iskolába vinni - írja a PestiSrácok a sokkoló összeállításában. Nézzék meg alább az erről készült döbbenetes videót!
Vágólapra másolva!

Füssy Angéla és Neugebauer Viktor, a PestiSrácok két munkatársa felrázó, exkluzív videóriportja következik a déli határkerítés mögött zajló migránsháborúról.

Valóságos ostrom zajlik a déli határon. A csempészbandák között háború van. A helyiek félnek. Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Az afgán- és észak-afrikai terroristák miatt félelemben élnek a délvidéki magyarok, akik elkeseredettségükben önvéldemi alakulatot szerveztek. Az újságírók elkísérték őket a migránsok búvóhelyeihez, ahova a szerb rendőrség sem igen mer kimenni. A déli határon valóságos ostrom zajlik. Tekintsék meg a videót!

A PestiSrácok cikke pedig a linkre kattintva olvasható teljes terjedelmében.