Elképesztő mémek születtek Biden "közgazdaságtani" előadásából

Joe Biden, Fehér Ház, mém
-
Vágólapra másolva!
Kioktató hangnemű előadást tett közzé a Fehér Ház, amelyen Biden elnök "gazdasági programjának" részleteit magyarázza. Az amerikaiaknak több se kellett, elárasztották a mémek a közösségi médiát.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint Joe Biden - az elnökséghez is túl idős korára - felfedezett önmagában egy új tehetséget, a "közgazdász professzort". A Fehér Ház X (Twitter)-oldalára feltöltött pénteki videó szerint Joe Biden egy tábla előtt állva, lekezelően beszélve próbált "meggyőzni", milyen remekül is muzsikál az inflációtól sújtott amerikai gazdaság. Biden elnök páratlan előadói és prezentációs készséggel

óvodás szintű rajzokat kipipálgatva "bizonyítja" be, hogy minden rendben, nincs itt semmi látnivaló.

A jelek szerint a kiselőadás nagy sikert aratott az amerikaiak körében - és egyúttal megerősítik az elhangzottakat - a közösségi médiát ugyanis már most elözönlötték azok a mémek, amelyek Biden elnök előadását kritizálják. Ebből mutatunk most be párat:

Volt olyan felhasználó, aki a Biden-program egyes konkrét elemeit kritizálta szatirikusan rámutatva, hogy

Joe Biden elnöksége nem szól másról, csak az inkompetens katasztrófaelhárításról (Hawaiin például), a genderpropagandáról és a gazdasági-társadalami hanyatlásról.

Megint mások az elnök háborúpártiságát állították pellengérre, miszerint

Biden "gazdasági víziója" kimerül az amerikai adófizetői pénzek eltüntetésében az ukrán fekete lyukban.

Egy másik mém szerint

Biden programja nem szól másról, mint a megvesztegetésről ukrán oligarchák által és a politikai ellenfelek - vagyis Donald Trump - elleni koncepciós eljárásokban.

És voltak olyanok is, akik csak általános felháborodásuknak adtak hangot vicces vagy obszcén formában.