Döbbenetes ok miatt gyilkolt ez a fiatal bombázó

Vágólapra másolva!
Egy házaspár brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy bloggert Németországban. Azért végeztek a gyönyörű nővel, mert nagyon hasonlított a feleségre. Az volt a céljuk, hogy azt higgyék, a feleséget ölték meg, aki el akart menekülni a családjától.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Shahraban K. el akart menekülni a szigorú iraki családja elől, új életet akart kezdeni, ezért a férjével együtt eltervezték, hogy meggyilkolnak egy bloggert, aki nagyon hasonlított a nőre.

Az volt a céljuk, hogy a hatóságok és a nő családja azt higgye, hogy Shahraban K.-t ölték meg.

A pár az egyik közösségi oldalon vették fel a kapcsolatot a bloggerrel, egy álprofillal, azonban elsőre nem jártak sikerrel. Másodszor Instagramon keresték fel, ahol egy szépségápolási kezelést ajánlottak fel neki ingyen, reklámért cserébe.

A blogger ebbe belement, majd a pár kocsival elment érte. Ingolstadt felé tartottak, amikor megálltak. A bloggernek ki kellett szállnia a kocsiból, ekkor támadtak rá.

Egyszer fejen ütötték, majd 56 alkalommal megszúrtak egy késsel. Az arcán többször is megvágták, hogy még inkább összekeverjék a feleséggel.

Ezek után a holttestet betették a kocsiba, amit Shahraban K. szüleinak otthona közelében hagytak azért, hogy azt feltételezzék, hogy a lányuk az.

Akkor buktak le, amikor megvizsgálták a a holttest DNS-ét, valamint megvizsgálták a telefonját.
A gyilkos házaspár jelenleg őrizetben van, akár életük végéig is börtönbe kerülhetnek – írja a Daily Star.