Az ELLE magazin a címlapján terjeszti az LMBTQ-propagandát

Vágólapra másolva!
Elképesztő társadalmi provokáció az ELLE magazin legújabb lépése, amelynek keretében egy meleg párt örökbefogadott kislányukkal közösen tettek a címlapra.
Vágólapra másolva!

Az ELLE legfrissebb számának címlapján két meleg férfi szerepel a kislányukkal, a kiadás pedig a "szerelemből született" nevet kapta. Mindez teljesen szürreális, már csak azért is, mert természetesen két férfi kapcsolatából nem születhet gyerek, bármit is mondanak a Nyugaton.

Másrészt pedig az ELLE ezzel egyértelműen az LMBTQ-propagandát hivatott terjeszteni, az érzékenyítés a céljuk, ezt pedig ők maguk sem titkolják. Mint írják:

"ebben a lapszámunkban a legtöbb cikkünk valamilyen módon az elfogadást hirdeti. Olyan egyéni történeteket és jelenségeket mutatunk be, melyek központi eleme a másik megértése és a fennálló társadalmi helyzet megkérdőjelezése".

Forrás: ELLE

Az ELLE tehát a fennálló társadalmi helyzetet akarja megkérdőjelezni, vagyis azt a természetes biológiai igazságot, hogy az apa férfi, az anya pedig nő. A magazin a normalitás helyett az abnormalitást akarja elfogadtatni, vagyis az érzékenyítés által el akarják érni, hogy Magyarországon is teret nyerjenek a nyugati LMBTQ és gender teóriák.

Annak ellenére teszik ezt, hogy Magyarország a normalitás útján jár, a magyarok tisztán és érthetően elmondták a véleményüket arról, hogy nem akarják, hogy az LMBTQ-lobbi és a gender őrület teret nyerjen hazánkban.