Rejtélyes körülmények között halt meg két gyönyörű modell egy luxuslakóparkban

Vágólapra másolva!
Saját luxuslakásukban találtak rá holtan két gyönyörű modellre Los Angelesben. A két nő halála mindössze két nap különbséggel történt, a rendőrök azonban még nem tudják, van-e összefüggés a két eset között, és azt sem, hogy pontosan mi okozhatta a halálukat, ám a legtöbben gyilkosságra gyanakodnak.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrök szeptember 12-én gyilkosság gyanúja miatt nyomozást indítottak, miután egy 31 éves modellt, Maleesa Mooney-t holtan találták meg saját luxuslakásában.

Maleesa már egy ideje elérhetetlen volt telefonon, és az üzenetekre sem válaszolt,

a családja rendőröket riasztott a lány lakásához, hogy ellenőrizzék, minden rendben-e vele.

Sokkoló látvány fogadta őket, a lány holtan feküdt a szobájában.

Maleesa testvére, Jourdin Paluine kedves, szeretnivaló emberként jellemezte nővérét, aki összetartotta az egész családot. Az 1,3 millió Instagram-követővel rendelkező guyanai popénekesnő közzétett egy posztot, melyben kifejezte, milyen érzés neki, hogy szeretett testvére nincs többé:

Ugyanebben a lakóparkban szeptember 10-én holtan találtak egy másik modellt is, a 32 éves Nicole Maria Coats-t. A rendőrök még mindig nem tudják, van-e kapcsolat a két haláleset között,

ám Nicole halálát egyelőre nem kezelik gyilkossági ügyként, annak ellenére, hogy a megtört szívű családtagok erre gyanakodnak:

- mondta Nicole nagynénje, May Stevens.

Nicole anyja, Sharon is úgy gondolja, lánya egy szörnyű és véres gyilkosság áldozata lett.

A kedves, vidám, barátságos lány halála minden családtagot és barátot sokként érintett, melyet azóta sem tudnak feldolgozni.

A rendőröknek egyelőre fogalma sincs, mi okozhatta a lány halálát.

Maleesa halálának tényleges oka és körülményei egyelőre szintén ismeretlenek, a nyomozás mindkét ügyben folytatódik - írja a Mirror.