Agresszív, meztelen utas verte szét a repülőteret

Horizontal panoramic
This picture taken on 07 March 2007, shows Cruise ship Carnival Conquest (back) parked at Montego Bay port as a tourists boat sails by. Jamaica is the third largest island in the Caribbean, 150 miles long and up tp 50 miles wide with a population of 2.7 million.The Jamaican economy is heavily dependent onTourisn, which now account for more than 60% of GDP. Jamaica have some nice private beaches, many restaurants and bars and an enjoyable night life. AFP PHOTO/Prakash SINGH (Photo by PRAKASH SINGH / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy félmeztelen utas szétverte a palmai repülőteret és megtámadta a személyzetet, amiért lekéste a járatát. A férfi tombolását videóra vették.
Vágólapra másolva!

Egy sokkoló videó rögzítette ahogy szeptember 21-én a palmai repülőtéren a Ryanair egyik utasa ámokfutásba kezdett,

megtámadta a személyzetet, összetörte a bútorokat és a számítógépeket.

Az interneten terjedő videón látható, ahogy a férfi dühében levette a pólóját, majd elkezdte dobálni a bútorokat a reptéri személyzet felé. Felvették, amint egy kukát a falhoz vág, majd egy üvegajtó mögé bújt dolgozókkal üvöltözött.

A férfi azért dühöngött, mert lekéste a Gran Canariára induló járatát és

a beszámolók szerint fizikailag is bántalmazta a Ryanair egyik alkalmazottját.

Később hat biztonsági őr érkezett a helyszínre, ahol a férfi még mindig tombolt. A férfi ekkor bement a női mosdóba, ahol összetört egy tükröt, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát - írta a DailyStar.