Négy ember meghalt az Egyesült Államokban, rendőrök elől menekültek

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Az amerikai rendőrség közlése szerint négy ember meghalt egy balesetben Maryland államban, miután megpróbáltak elmenekülni egy közúti ellenőrzés elől szeptember 29-én. A hatóságok szerint a terepjáró, amiben az áldozatok utaztak lopott volt.
Vágólapra másolva!

Három tinédzser is volt a négy ember között, akik meghaltak abban balesetben, amelyben egy lopott terepjáróval menekültek el egy közúti ellenőrzés elől Marylandben - írja a Fox News.

A jármű vezetőjét a 14 éves Marquay Swannként, két utasát pedig a 15 éves Zyshaun Cuffey és a 15 éves Serenity Sellmanként azonosították.

Az orvosszakértői hivatal még dolgozik a negyedik áldozat személyazonosságának megerősítésén.

A tragikus baleset még szeptember 29-én történt, azután, hogy a helyi rendőrség megpróbált megállítani egy Kia Sorentót, amiben négyen utaztak.

Az autó nem állt meg és elmenekült a közúti ellenőrzés elől, majd szemtanuk szerint a fiatal sofőr később egy előzés közben elvesztette az irányítást a kocsi felett és egy fának ütközött.

A nyomozók később megállapították, hogy az érintett kocsit korábban egy fegyveres autólopás során vitték el Greenbelt városában.

A címlapi kép illusztráció!