Tömeggyilkos arab terroristák ostromolják a magyar határt

Vágólapra másolva!
Egyre több szörnyűség derül ki a muszlim migránsok által hősökként ünnepelt arab terroristák izraeli vérengzéséről. A Hamász halálbrigádjai csecsemőket fejeztek le, nagymamák lemészárlását közvetítették élőben a közösségi médiában, fiatal lányokat erőszakoltak és csonkítottak meg, teljes családokat irtottak ki. Ennek ellenére Európa számos migránsországában ezrek vonultak az utcára a Hamászt és cselekedeteiket támogatva. Rengeteg migránsnak ezek a muszlim terrorszervezetek segítenek bejutni Európába, rengeteg tagjuk már itt van Európában. Szerbiában már a tálibok pénzelik az embercsempészeket, akik fegyvereket és pénzügyi támogatást is kapnak azért cserébe, hogy minél több, a terroristákkal szimpatizáló muszlimot juttassanak be Európába. Ezek az arab terroristák ostromolják a magyar határkerítést.
Vágólapra másolva!

A Hamász meglepetésszerű terrortámadása után a napokban az izraeli hadsereg indít ellentámadásokat, azonban a harcoknak még közel sincs végük, hiszen egyre több terrorszervezet áll ki a Hamász embertelen bűnei mellett. Szombat óta ráadásul folyamatosan derülnek ki részletek arról, hogy az Izraelbe betörő terroristák miként mészárolták le az ártatlan embereket, köztük nőket és gyerekeket is, sokukat pedig elhurcolták, az ő sorsuk egyelőre bizonytalan.

Sokkolta a világot a hír, hogy a Kfar Aza kibucban nőket, gyerekeket, sőt csecsemőket is lefejeztek a nácikhoz hasonlóan fellépő arab terroristák. Az eddigi adatok alapján legalább 200 embert végeztek ki hidegvérrel. Korábban beszámoltunk róla, hogy a kibucban 40 lefejezett csecsemő holttestét találták meg.

Itai Veruv, az Izraeli Védelmi Erők vezérőrnagya az esetet egyértelmű mészárlásnak nevezte és úgy vélte, hogy a kibucban látottak semmihez sem foghatóak a közelmúlt szörnyűségeiből. Veruv szerint ez nem háború, hanem egy csatatér, egy mészárlás. Elmondta, hogy sok izraelit az otthonukban, a kiépített védett szobákban mészároltak le és az, ahogyan a terroristák végeztek velük, különösen embertelen volt.

Az egyik helyszínen lévő újságíró úgy jellemezte a barbárság mértékét, aminek tanúi voltak, mint amit a szövetséges erők tapasztalhattak, amikor a második világháború alatt a nácik által ellenőrzött területekre sétáltak. Az is egyértelmű volt, hogy a terroristáknak nem volt más célja, mint minél brutálisabban végezni az összes civillel, ezzel is üzenetet küldve Izraelnek.

Az Origo is részletesen beszámolt a Hamász terroristái által elkövetett szörnyűségekről. Szombaton a Gázai övezet határától nem messze gyűltek össze fiatalok egy zenei fesztiválon. A Hamász kegyetlenül lecsapott rájuk, gépfegyverekkel lőtték és üldözték a menekülő embereket. Voltak, akiket a vécében vagy a sátrában lőttek agyon.

Sok izraeli fiatal lány ellen ezt követően nemi erőszakot követtek el, megcsonkították, majd kivégezték őket.

Az egyik túlélő arról számolt be, hogy egy fiatal lányt az arab terroristák barátai holtteste mellett erőszakolták meg. Feltehetően előbb végignézették vele, ahogy agyonlövik barátait, majd az erőszak után vele is végeztek.

Izraelben az időseket sem kímélték. Egy 85 éves nagymamát a muszlim terrorista a lakásán ölt meg, a közvetítést pedig az asszony telefonjával közvetítette élőben a közösségi médiában. A család úgy értesült a nagymama haláláról, hogy látták az asszony megcsonkított holttestét feltöltve az üzenő falára.

A The Guardian egy határhoz közel lakó izraeli család történetét is megosztotta. Amikor rájuk törtek, Dvir Karp egy fejszét dobott a terroristák irányába, hogy megvédje a gyerekeket. Azonnal agyonlőtték, majd a barátnőjét is kegyetlenül meggyilkolták a gyermekek szeme láttára. Arról nem lehet tudni, hogy a gyerekekkel mi történt.

Nemrég egy olyan videó is keringett az interneten, amelyen a Hamász terroristái kivégzik a túszaikat. A videó hitelességét több neves amerikai lap is megerősítette. A Hamász azzal fenyeget, hogy amennyiben Izrael folytatja az ellentámadásokat, még több túszt fognak megölni. Ráadásul nem csak izraeli túszokat ejtettek, rengeteg ország érintett a kialakult helyzetben.

A muszlimok a Beri kibucban is mészárlást rendeztek, a hatóságok több mint száz holttestet fedeztek fel. A szemtanúk szerint a terroristák házról házra jártak, az emberek többségét agyonlőtték, néhányukat pedig elhurcolták. A 70 éves Dani Fux a háza padlásán bujkált. "Vagy mindenkit megöltek, vagy elvitték a gyerekeket és megölték a szülőket, vagy fordítva" - tette hozzá.

Sderot városában hasonló eset történt, ott a civilek mellett katonákat és tűzoltókat is kivégzett a Hamász.

Az egyik buszmegállóban hét holttestet találtak, ők valószínűleg a buszra vártak, de a busz helyett több tucat terrorista érkezett. Voltak olyanok, akiket az aluljáróban vagy a kocsijukban ülve lőttek agyon - írja a New York Times.

Már Magyarország határát ostromolják az arab terroristák, őket akarja beengedni Brüsszel

Megírtuk, hogy világszerte hősként ünneplik a Hamászt és dicsőítik az általuk elkövetett emberiség ellenes bűnöket a muszlim migránsok.

A muszlim migránsok továbbra is a terrorcselekedeteket támogatják, egyetértenek azzal, ha keresztény és zsidó civileket mészárolnak le.

A muszlim migránsok számára ugyanis továbbra is a keresztények és a zsidók jelentik az ellenséget, ez nem változott meg attól, hogy európai országban élnek. Most pedig tömegesen mutatták meg, hogy hova húz a szívük.

A migránsok egy része úgy tett a hétköznapokban, mint aki integrálódott, miközben csak a megfelelő pillanatra vártak.

Ausztráliában például az egyik terrorizmus melletti demonstráción a tömeg elkezdte skandálni, hogy gázosítsák el a zsidókat. Ezek a szörnyű események és a muszlim migránsok reakciója egyben azt is jelenti, hogy a migránsországok zsidó és keresztény lakossága óriási veszélyben van.

A felbátorodott migránsok közül sokan Európában is megpróbálják majd érvényesíteni a Hamász terroristáinak nézeteit, így még szörnyűbb terrorcselekményekre lehet számítani a közeljövőben.

Az, hogy mennyire összefonódott a terrorizmus és a muszlim migránsok jelene, abból is kiderül, hogy már a tálib kormány informális felügyelete alá kerülnek az Észak-Szerbiában működő afgán embercsempész bandák. Megírtuk, hogy az embercsempészek már fegyvert is használtak a szerb rendőrök ellen, ezt pedig azért merik megtenni, mert a tálibok támogatják őket.

Sokáig ugyanis ezek az embercsempész bandák versengtek egymással, de az afgán kormánykörök felismerték a pénzügyi lehetőséget a kialakult helyzetben és megüzenték a bandáknak, hogy hagyják abba a harcot, egységes zászló alatt folytassák a műveleteket, erre pedig a tálibok pénzt és fegyvereket is biztosítanak.

Magyarország határait ezekben a percekben is százezrek ostromolják, a többségük erőszakos, a Hamász terroristáit támogató migráns, akik ha bejutnak Európába, soha nem látott vérengzést rendezhetnek. Brüsszel most azt akarja elérni, hogy Magyarország nyissa meg a kapuit a terrorizmus előtt, engedje be a Hamász és más terrorszervezetek szimpatizánsait.