Összevertek egy szatírt, miután nyilvánosan maszturbált az egyik metrón

Vágólapra másolva!
Megbotránkoztató látványban volt részük az utasoknak október 7-én egy valenciai metrón: egy kopasz férfi a szemük láttára végzett önkielégítést, amit akkor sem hagyott abba, amikor már mindenki távolabb húzódott tőle. Az egyik felháborodott utas ekkor odament, és ütni-verni kezdte, a többiek pedig rendőrt hívtak. A szatírt azóta letartóztatták, az esetről videó is készült.
Vágólapra másolva!

Egy sokkoló videó járta körbe az internetet, amely megörökítette egy valenciai metrón történt verekedés pillanatait. Mint kiderült, nem ok nélkül támadtak a férfira: előzőleg

a többi utast provokálta azzal, hogy nyilvánosan maszturbált, amit akkor sem hagyott abba, amikor már mindenki elmenekült a közeléből.

Az egyik férfi végül megelégelte ezt, és helyretette a szatírt.

Forrás: Daily Star/JAM PRESS

A felvételen tisztán látszott, hogy a férfi a megbotránkoztató magánakciója közben bámulni kezdett egy mellette ülő nőt, aki a többi megdöbbent utassal együtt összeszedte a holmijait, és a kocsi távolabbi részébe húzódott, minél messzebb a férfitól.

A videón látható fekete pólós férfi azonban

nyíltan szembeszállt vele, olyannyira, hogy még a verekedéstől sem riadt vissza, fenyegetően rugdosni kezdett a perverz férfi felé.

A két férfi ezután ütni-verni kezdte egymást, amit a többi utas videózni kezdett, persze csakis a biztonságos távolságból.

Forrás: Daily Star/JAM PRESS

A kopasz férfit az egyik megállónál közös erővel leszállították a vonatról, aki ezután eltűnt a tömegben, és sikeresen elmenekült.

Az utasok azonban

értesítették a rendőröket, akik azonosították a férfit, majd rövid időn belül elfogták.

A videó azóta vírusként terjedt el a világ összes táján, kommentelők ezrei dicsérték a bátor férfit, aki szembe mert szállni vele, sokan nem értik, hogy a többi utas miért nem tette ugyanezt. Egyikük azt írta, hogy több hasonló esetet is látott már, ám akkor mindenki közösen szembe szállt az elkövetővel, és szó szerint meglincselték a szatírt.

Forrás: Daily Star