Megszólalt Bagdy Emőke meggyilkolt fiának ikertestvére, szörnyű részleteket mondott

kés, véres kés, vér
Close up of bloody knife (Photo by Andrew Brookes / Cultura Creative / Cultura Creative via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Origo is beszámolt róla, hogy az Egyesült Államokban brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát. Az elkövető, a kétméteres, 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson egy henteskéssel ölte meg Cs. Zsoltot azért, mert Zsolt zuhanyzás után nem vitte ki azonnal a ruháit a fürdőszobából. Az is kiderült, hogy Jackson már nem először követett el gyilkosságot, azonban szabadlábon volt egy reintegrációs program keretében. Most Bagdy Emőke meggyilkolt fiának ikertestvére is megszólalt, drámai részleteket mondott el az üggyel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Dr. Császár-Nagy Noémi betekinthet a rendőrségi iratokba, és ugyan még zajlik a nyomozás, de szerinte már most egyértelmű, hogy Jackson hazudott az indítékról. Úgy véli, hogy több elkövető is volt, Zsoltot pedig tőrbe csalták, ezt pedig kamerafelvételek, dokumentumok és tanúk is megerősítik.

A vallomás egy többszörösen visszaeső, éppen próbaidőre kiengedett, már másokat is bántalmazott ember hazugságait tartalmazza, nincs összefüggésben a tényekkel – mondta el Zsolt ikertestvére a Blikknek.

Szerinte a gyilkosságot aljas szándékból követték el, a cél pedig egy öreg autó és egy mobiltelefon megszerzése volt. Jacksonnak szerinte nem volt vesztenivalója, mert otthonosan mozog a börtönvilágban, így nem félt attól, hogy elkapják.

Címlapi képünk illusztráció!