"Be fogjuk fejezni, amit Hitler elkezdett!" - ezt üzenték egy amerikai zsidó szenátornak

Jacky Rosen USA szenátor, apitol Hill GettyImageRank2 People Discussion Strategy Personal Organizer Talking USA Washington DC Color Image United States Senate Group Of People Three People Photography Democratic Party - USA 2022 Senate Democrats
WASHINGTON, DC - MAY 10: U.S. Sen. Jacky Rosen (D-NV) speaks to members of the press after a weekly Senate Democratic policy luncheon at the U.S. Capitol May 10, 2022 in Washington, DC. Senate Democrats gathered for a weekly policy luncheon to discuss the Democratic agenda. Alex Wong/Getty Images/AFP (Photo by ALEX WONG / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy nevadai férfi antiszemita fenyegetést küldött egy amerikai szenátornak a Hamász arab terrorszervezet Izrael elleni véres terrortámadása után - adta hírül a Breitbart
Vágólapra másolva!

A 43 éves John Anthony Millert a bírósági dokumentumok szerint azzal vádolják, hogy október 17-én hangüzenetet hagyott a szenátorasszony (később kiderült, Jacky Rosenről van szó) irodájában, melyben indulatosan és fenyegető hangnemben közölte, hogy felébresztette az alvó szörnyeteget, a szenátort pedig embertelennek és féregnek is nevezte, majd úgy folytatta:

Jacky Rosen amerikai szenátor Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Alex Wong

Ezenkívül Miller megjelent egy Las Vegas-i bírósági épületben is, ahol a szenátort kereste, de a biztonsági őr megtagadta tőle a belépést. A férfi ezután azt kiabálta végig az utcán, hogy meg kell ölni az utolsó izraeli terroristát is.

Millert szövetségi tisztviselő megfenyegetésével vádolták meg.