Egy medve ellopta egy család ételrendelését

barna medve
A fotó illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy szokatlan látogató ragadta magával egy család Taco Bell rendelését. A szőrös négylábú által elkövetett bűncselekményről felvétel készült.
Vágólapra másolva!

Laidy Gutierrez és Daniel Bula, floridai lakosok, pénteken pórul jártak, amikor egy medve megkívánta a Taco Bell rendelésüket. A csengőkamera rögzítette, ahogy az Uber Eats ételkiszállító egy zacskót tesz az család tornácára, majd visszasétál az autóhoz.

Nem sokkal később egy nagytestű medve bukkant fel, ami szájába kapta a 45 dolláros rendelést, majd lassan elsétált.

A család értetlenül állt, amikor néhány perccel később kinyitották az ajtót, és a verandát üresen találták. Mivel értesítést kaptak arról, hogy a rendelést kézbesítették, fejüket forgatva próbálták kitalálni, hová tűnt az ételük. Később minden érthetővé vált a család számára, amikor megnézték a kapucsengő felvételét. Gutierrez elmondása szerint nem lepődtek meg azon, hogy az elkövető egy négylábú volt.

Hozzátette, hogy a medvék annyira gyakoriak a környéken, hogy gyakran ellenőrzik a biztonsági kamerákat, mielőtt elhagyják a házat, hogy elkerüljék a velük való kellemetlen találkozást.

A bűncselekmény elkövetése után a tettes visszatért a helyszínre, hogy visszahozza a maradék üdítőt. A család felvette a kapcsolatot az ételkiszállító vállalat alkalmazottjaival, akik visszatérítették a rendelés árát. A történtek után Gutierrez megfogadta, hogy nem fog többé ételt rendelni a verandára.

Forrás: USA Today