Rengeteg pénzt lopott a barátjától a szemcseppes gyilkos

Vágólapra másolva!
Az esküdtszék bűnösnek mondta ki azt a wisconsini nőt, aki több üveg szemcseppet öntött a barátja vizébe, amivel megmérgezte őt. A rendőrök azt is kiderítették, hogy a nő több százezer dollárt lopott a férfitól. 
Vágólapra másolva!

Jessy Kurczewski 2018 októberében hívta ki a rendőrséget, mert a barátja nem elájult és nem lélegzett. Amikor a hatóságok kiértek a társasházhoz, a férfit holtan találták a lakásban, mellette összetört gyógyszerek voltak. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy a család barátja, és rendszeresen átjárt a férfihoz ellenőrizni, hogy hogy van. Akkor azt mondta, hogy a férfi öngyilkos lett.

Az orvosszakértői vélemény azonban ezt megcáfolta, miután a férfi szervezetében nagy mennyiségben mutatták ki a tetrahidrozolint, ami az egyik szemcsepp összetevője.

Amikor a rendőrök elmondták a nőnek, hogy a férfit megölték, úgy reagált, hogy akkor úgy rendezhették meg a gyilkosságot, mintha öngyilkosság lenne. Később már azt mondta, hogy ő adott oda a férfinak egy olyan vizes palackot, amibe hat üveg szemcseppet öntött, hogy segítsen neki meghalni.

Azt is kiderítették a rendőrök, hogy a nő összesen 290 ezer dollárt (100 millió forint) lopott el a férfitól.

A nő ellen december 7-én hoz ítéletet a bíróság, akár élete végig is börtönbe kerülhet – írja a CBS.