Egy anya be akarja tiltani a fegyvereket, nyomós oka van rá

Vágólapra másolva!
Egy anya óriási kampányt indított azért, hogy betiltsák a veszélyes fegyvereket. A nő akkor kezdett emiatt kampányolni, mikor két kamasz brutálisan meggyilkolta a fiát az utcán egy karddal. A nő már azt is követeli, hogy büntessék meg az összes olyan weboldalt, ahonnan ilyen fegyvereket lehet rendelni.
Vágólapra másolva!

Pooja Kanda fiát 2022 júniusában gyilkolták meg, ezért a nő egy kampányt indított azzal a céllal, hogy a hatóságok eljárást indítsanak az olyan weboldalak ellen, ahonnan fegyvereket lehet rendelni.

 

Ugyanis Pooja fiát, a 16 éves Ronant hátulról megtámadták egy szamurájkarddal, mikor éppen hazafelé sétált.

 

Ronan nem sokkal a gyilkosság előtt leérettségizett és ügyvéd akart lenni, éppen az utcán sétált és zenét hallgatott,

mikor két 16 éves kamasz hátulról megtámadta és leszúrta egy 50 centiméteres szamurájkarddal. A fiú szívét azonnal átszúrta a hatalmas kard és a helyszínen meghalt. Ezután a gyilkosai azt mondták a rendőröknek, hogy összekeverték a fiút egy Liverpool szurkolóval, akivel a gyilkosságot megelőzően összevesztek.

A két gyilkos kamasz az interneten rendelte a kardot, az egyikük anyjának a személyigazolványával.

 

image

Ezután egész egyszerűen elment a csomagért a postára és átvette a hatalmas szamurájkardot. Emiatt a parlament elé terjesztették a késekre vonatkozó tiltó szabályozást.

Azonban a tilalom nem terjed ki más veszélyes fegyverek értékesítésére, emiatt a szamuráj kardokra sem.

Pooja azt követeli, hogy a cégek vezetői ellen indítsanak büntetőeljárást, ha illegális fegyvereket árulnak az oldalaikon. Pooja elmondta nem érti miért nem tiltják be az összes veszélyes fegyvert, hiszen mindenki tudja, hogy a fiát pillanatok alatt ölte meg egy ilyen kard.

Az anya egy petíciót is indított a veszélyes fegyvereke betiltása miatt, amit már több mint 10 ezren írtak alá.