Szánthó Miklós: A 2024-es CPAC Hungary-n meg kell mutatnunk, hogy nem vagyunk egyedül

Szánthó Miklós
Vágólapra másolva!
„Idén az a tervünk, hogy akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk, és még az európai parlamenti választások előtt lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben, és remélhetőleg Washingtonban is, mert reméljük, hogy egy új vezető a Fehér Házban, valószínűleg Donald Trump, képes lesz újra stabilitást és békét hozni a nyugati civilizációba" – mondta Szánthó Miklós Amerika legnézettebb csatornájának híradójában az OANN-en. Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte, hogy az országot érő európai uniós támadások egyik megoldása lehet az áprilisi CPAC Hungary, ahol az amerikai és európai konzervatív erőkkel közösen tudunk fellépni.
Vágólapra másolva!

Szánthó az interjúban aláhúzta, hogy amit az Európai Unió és Brüsszel tesz Magyarországgal, az nyilvánvalóan zsarolás, ami tisztán politikai és ideológiai okokon alapul.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója Forrás: Alapjogokért Központ

Kifejtette, hogy ennek oka, hogy Magyarország elutasítja a migrációt és az LMBTQ-propagandát, végtelen háborúzás helyett a békét és a tűzszünetet támogatjuk.

„Nagyjából ugyanezt mondják a republikánusok is a költségvetési adminisztráció terveire, mert ezekkel a politikai álláspontokkal zsarolnak minket" – tette hozzá.

A főigazgató a beszélgetésben kitért arra is, hogy miért nincsenek Pro-Hamász tüntetések Magyarország utcáin, vagy miért nincs Izrael-ellenes magatartás hazánkban, illetve arról, hogy nálunk miért nincs tömeges illegális migráció:

Az interjú további részletei a linkre kattintva érhető el.