Szánthó Miklós: Magyarország nem woke-nak való vidék

szanthomiklos
Vágólapra másolva!
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a CPAC első nemzetközi kerekasztal-beszélgetésén vett részt Washingtonban. A beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage, a Brexit párt volt vezetője, Steve Bannon , Ric Grenell, K. T. McFarland, Carla Sands és sokan mások Trump előző – és remélhetően következő – adminisztrációjából.
Vágólapra másolva!

Magyarország nem woke-nak való vidék – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a CPAC első nemzetközi kerekasztal-beszélgetésén Washingtonban.

A találkozón kiemelte: a magyar jobboldal kiáll az Isten, haza, család hármas egysége mellett, szembemegy a globalista fősodorral – és valójában ez áll a "demokrácia" meg "jogállamisági" viták hátterében. Brüsszel egyre inkább igyekszik kiszervezni a döntéshozatalt uniós szintre és intézményein keresztül a tagállamokra erőszakolni saját liberális ideológiáját. Éppen ezért van szükség az antiglobalista erők globális összefogására – ahogy ez meg is valósul majd az áprilisi CPAC Hungary-n.

A beszélgetésen részt vett többek között Takács Szabolcs nagykövet, Liz Truss korábbi brit miniszterelnök, Nigel Farage, a Brexit párt volt vezetője, Steve Bannon , Ric Grenell, K. T. McFarland, Carla Sands és sokan mások Trump előző – és remélhetően következő – adminisztrációjából.