Videóra vette egy banda, ahogy megölik a barátjukat

Vágólapra másolva!
Négy fiatal Stourbridge belvárosában kegyetlenül meggyilkolta egyik barátjukat. A fiú haldoklását felvették videóra, aztán az út szélén kidobták a holttestét. Ezután a gyilkosok egy szórakozóhelyen mindenkinek megmutatták a gyilkosságról készült felvételeket. A brutális gyilkosság miatt több mint 72 év börtönbüntetést kaptak.
Vágólapra másolva!

A 16 éves Joseph Riches Stourbridge városközpontjában egy csavarhúzóval rátámadt egy négy tagú bandára, akik a támadás után üldözni kezdték a fiút és egy kétméteres karddal leszúrták

A machete a fiú mellkasába fúródott és átszúrta a szívét. 

Ezután Josephnek még volt ereje bemászni a barátai autójába, ahol a banda videóra vette a fiú haldoklását. 

Ezután csaknem 10 kilométert utaztak, majd Joseph holttestét kidobták az út szélén.

image

 A gyilkosok, miután megszabadultak a holttestől, elmenekültek, egészen egy szórakozóhelyig, ahol végig bulizták az éjszakát és mindenkinek elbüszkélkedtek a tettükkel. 

Az akkor 19 éves Dray Simmonds és Joshua Edgington, valamint egy 17 és egy 16 éves fiút gyanúsítottak a gyilkossággal és kedden a bíróság elítélte őket, annak ellenére, hogy mindent tagadtak. 

Később kiderült, hogy Simmonds szúrta le a fiút, azonban a többi tárást bűnpártolás miatt bűnösnek találták.

 Ezért mindegyiküket életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték, ahonnan Simmonds és Edgington legkorábban 21 év, a 17 éves fiúk 15 év, a 16 éves pedig 15 év múlva szabadulhat. 

Forrás: Mirror