Alig takarja a póló a fiatal bűnözőlány hatalmas melleit - a rajongók azonnal letennék az óvadékot érte - fotó

drog, banda, drogbanda, heidyullor, la garra, drogkereskedés, bűnbanda,rendőrség, elfogás, gyanúsított
A nőért oda vannak a rajongói, ezért ki akarják szabadítani a börtönből.
Vágólapra másolva!
Múlt héten elfogtak egy nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy tagja egy drogkereskedő bandának. Amikor a rendőrség közzétette a fotóját, hirtelen rengeteg rajongója lett. Azt is megígérték a nőnek, hogy kihozzák börtönből.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Heidy Ulloat múlt pénteken fogta el a rendőrség a hondurasi San Pedro Sulában. Nem ez az első alkalom, hogy Heidy rendőrkézre került, ugyanis már harmadszor gyanúsítják drogkereskedéssel

A rendőrök azt gyanítják, hogy az MS-13 néven ismert drogbandához tartozik, amely Amerikában tevékenykedik. 

Heidyről, aki La Garra néven vált ismert, a rendőrség közzétett egy fotót az interneten, miközben két rendőr mellett áll, egy olyan felsőben, ami épphogy takarja a melleit. A fotó vírusként terjedt el a rajongói körében, akik felajánlották, hogy kifizetik a nő óvadékát. 

image

Kifizetem az óvadékot, hogy velem élhessen, és ne kövessen el többé bűncselekményt

-írta egy kommentelő.

La Garra házában 120 csomag fehér port találtak, amelyről kiderült, hogy kokain, valamint 20 átlátszó zacskót, amikben crack volt. A rendőrség mobiltelefonokat, készpénzt és még jó néhány zacskót is lefoglalt, ezekről később kiderült, hogy kannabiszt tartalmazott.

A nőt korábban, 2022 júniusában és szeptemberében is kábítószerkereskedelem miatt fogták el. Az ellene folytatott nyomozás még folyamatban van, ehhez társul a mostani ügye.

Forrás: DailyStar