Elszabadult rendőrségi lovak vágtattak forgalommal szemben egy autópályán – videó

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi látványban volt részük Ohióban az autópályán közlekedő autósoknak: két rendőrségi ló vágtatott az autók között, komoly fennakadásokat okozva.
Vágólapra másolva!

Elszabadult két rendőrségi ló szombat délután az ohiói Clevelandben. A forgalommal szemben ügettek az autópályán, nem kis közlekedési veszélyt és forgalmi dugót okozva ezzel.

A Cleveland.com szerint az ohiói közlekedési minisztérium videóján látszik, ahogy az állatok az út szélén haladtak az egység istállói közelében 12 óra 15 perckor, egy másik videón pedig nyugat felé haladtak a keleti irányú sávokon, lassítva, majd leállítva a forgalmat – írja a Huffpost.

Rendőrautóval követték őket, majd miután az állatok letértek az autópályáról, egy füves szakaszon egy mellékútra tértek, ahol egy időre kikerültek a rendőrök látómezejéből, de végül sikerült befogni mindkét lovat.

 

Wilfredo Diaz rendőrtiszt újságíróknak azt mondta, hogy az állatok lovasosztályának tagjai voltak, és a rutinápolás és testmozgás során véletlenül eltévedtek. „A lovas tisztek visszaszerezték mindkét lovat, biztosítva a biztonságukat, további incidens nem történt” - mondta.