Megfulladt a mosógépben egy négyéves kisfiú

Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy négyéves kisfiú megfulladt egy mosógépben Mallorcán pénteken. A gyerek játék közben bemászott a gépbe, és becsukta az ajtót. Már halott volt, amikor rátaláltak.
Vágólapra másolva!

A baleset dél körül történt. A négyéves kisfiúra nagymamája és a nagynénikéje vigyáztak, ugyanis a szünidő miatt nem volt óvoda, a szülők pedig dolgoztak. 

A nagymama egy időre elment otthonról, a kisfiú a nagynénikéjével maradt kettesben, aki az előzetes vizsgálatok szerint elaludt, amikor a tragédia történt. 

Amikor a nagymama visszatért, felébresztette az alvó nőt, és mindketten elmentek megkeresni a fiút, akit eleinte sehol sem találtak.

Egy idő után a kisgyereket a mosógépben találták meg. Kivették, de akkor már nem lélegzett, és a mentősök sem tudtak rajta segíteni.

Az ügyben nyomozás indult - írja a Mallorcazeitung

Hasonló tragédiáról írtunk akkor is, amikor meghalt egy kétéves kislány egy felforrósodott autóban Floridában, amikor egy szintén spanyolországi tragédia után, akkor, amikor két gyerek meghalt, négy megsérült egy dél-floridai balesetben, valamint, amikor egy gyerek meghalt többen pedig eltűntek, miután felborult egy csónak Romániában